Frakt & ReturFrakt

Leverans världen med DHL och alla order inom 2-3 dagar efter att betalning sker. Det kommer att ta ungefär 3-5 dagar att nå hela världen, som inte ingår helgdagar. Vi kommer att skicka dig spårningsnummer efter att beställningen har skickats ut, om du inte får spårningsnummer inom 2 dagar, vänligen kontakta oss.

Annuller

Om du vill avboka din beställning, måste du maila oss immediately.Majority av beställningar skickas inom 2-3 dagar från orderdatum, och skeppas order kan inte avbrytas.

Returer

Returnera en vara måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna måste returneras inom 8 dagar efter mottagandet datum (oanvända och innehåller all originalförpackning och etiketter) .Alla fraktkostnader i samband med retur av varor som har ansvaret för konsumenten.

Utbyten

Att byta en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas inom 8 dagar från den dag mottagandet (oanvända och i originalskick med alla originalförpackning och etiketter). Vid retur ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Alla fraktkostnader i samband med byte av varor som har ansvaret för konsumenten.

Om du har några frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.
tillbaka